Tuinbeurten

Planning en rooster

Download
Planning2023.pdf
Adobe Acrobat document 31.8 KB

Tuinwerkbeurten voor 2023

Vanwege een aantal wijzigingen is op dit moment nog niet bekend wie de teamleiders zijn. Er zal worden zorggedragen dat er bij ieder team een teamleider aanwezig zal zijn. 

 

De tuinbeurten op zaterdag zijn van 09:30 – 12:00 uur

De tuinbeurten op zondag zijn van 09:30 – 12:00 uur

 

Als de werkbeurt is uitgevoerd, is het belangrijk dat je jouw handtekening zet op de aftekenlijst van de teamleider. Je handtekening op deze aftekenlijst is jouw bewijs dat je de beurt hebt gedaan. Voor je eigen administratie kan je bovenstaande lijst gebruiken

 

Om je te helpen bij te houden hoeveel beurten je al hebt gedaan, streven wij ernaar om je meerdere keren per jaar een overzicht te sturen van uitgevoerde en nog uit te voeren beurten.

 

In verband met de goede planning van het onderhoud van ons Tuinpark, vragen wij je alleen van de bovenstaande oproepdata af te wijken als het echt niet anders kan. Want alleen door een goede bemensing van de werkbeurten kunnen we samen zorgen dat ons park goed onderhouden blijft.

 

Mocht je echt niet kunnen op de aangewezen dag, word je vriendelijk verzocht een bericht te sturen naar tuinbeurtenlissabon@gmail.com met de datum van je afwezigheid en de datum waarop je de beurt wil inhalen.

 

Tuinbeurten inhalen

Als je tuinbeurten moet inhalen uit 2022 kan dit tot 1 mei 2023. Je kan hiervoor iedere andere tuinbeurt gebruiken, dan die waarin je nu bent gepland voor 2023. Tip: let dan wel op of de werkbeurten in een weekend op zaterdag of op zondag zijn. Een overzicht van de werkbeurten is bovenaan deze pagina te vinden, alsmede op de mededelingenborden op het Tuinpark.

 

Een inhaalbeurt uit 2022 telt alleen als je ook alle geplande beurten voor 2023 tot 1 mei hebt uitgevoerd.  Na deze datum zal er een administratieve boete worden geheven van € 20,00 per niet gewerkt uur over 2022. Bovendien moeten de niet gewerkte uren alsnog worden ingehaald. De boete is dus niet in plaats van een werkuur.

 

Tuinbeurt met meerdere personen van één tuin of je laten vervangen door iemand anders

Voor alle duidelijkheid: met meerdere personen van dezelfde tuin een werkbeurt doen, telt als één werkbeurt.

Het is wel toegestaan een werkbeurt te laten uitvoeren door een ander.

 

Vragen?

Heb je vragen over de werkbeurten, stuur je vraag dan naar tuinparklissabon@gmail.com.

 

Als je  een werkbeurt niet kunt doen dan meld je je af middels een mail aan tuinparklissabon@gmail.com met naam, datum en onderwerp.