Het bestuur

 

Het bestuur bestaat uit zes personen die zich inzetten voor het groene geluk op Tuinpark Lissabon. Wil je meer weten over het bestuur of zou je graag in contact willen komen? Stuur dan een mail naar tuinparklissabon@gmail.com.

 

Het bestuur zoekt nog versterking! 

 

Hamer gezocht om spijkers met koppen te slaan voor tuinpark Lissabon!

 

Vacature: Bestuurslid Volkstuinenbeleid

Er is bij het bestuur een vacature opengesteld om te komen tot een passend actieplan voor tuinpark Lissabon binnen de voorwaarden van de bond van volkstuinen (nota spijkers met koppen) en de nota gemeente Amsterdam 2020. 

 

Kan jij een passend uitvoeringsplan samenstellen en schrijven met enthousiaste tuinleden?

Wil jij met andere betrokken leden van de Bond van Volkstuinders en gemeente onze belangen behartigen?

Ben jij diegene die als nieuwe bestuurslid wil aantreden en oog en oor heeft voor wat tuinpark Lissabon nodig heeft? Je doet deze klus natuurlijk niet alleen. Er zijn al verschillende tuinders die willen meedoen en meedenken

 

 

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Marieke Poolman, 06-44718089  of stuur een mailtje naar tuinparklissabon@gmail.com. Tuinders die geen bestuurslid willen worden maar wel actief willen bijdragen aan ons  uitvoeringsplan zijn natuurlijk  ook van harte welkom

 

Organogram

Hieronder zie je de samenstelling van ons bestuur en de commissies op het park weergegeven. Mocht je in contact willen komen met een bestuurslid of commissie? Stuur dan een mail naar tuinparklissabon@gmail.com.